عرق سوز در نتیجهی انسداد مجاری عرق به علت افزایش گرما و رطوبت محیط است که باعث نشت عرق و مواد تشکیل دهندهی آن به لایههای سطحی پوست (اپیدرم) و التهاب میشود.ادرار سوختگی پای نوزادان نیز علت 20% مراجعات سرپایی به مطب پزشکان اطفال را تشکیل میدهد و در بین نوزادان 30% تا 35% شیوع دارد.
روش پانسمان
ابتدا موضع را با آب ولرم شسته و کاملا خشک کنید. سپس آن را با لایه نازکى از پماد، به آرامی چرب کنید. هنگام این کار از ماساژ اضافی پرهیز کنید چون میتواند به خارش و حساسیت بیانجامد. در مورد نوزادان قبل از پوشک کردن و در مورد بزرگسالان قبل از پوشیدن لباس، باید حداقل به مدت ده دقیقه صبر کرد تا پماد جذب شود.
دفعات مصرف
- روزانه 3 بار با حداقل 5 ساعت فاصله.
مدت مصرف
تا زمانی که التهاب برطرف شود. استفاده طولانی مدت از آلفا برای نوزاد ضرری ندارد. با این حال اگر بعد از 48 ساعت استفاده از آلفا هیچ بهبودی مشاهده نشد، به پزشک مراجعه کنید
توصیهها
- از تماس لباسهای غیر نخی با موضع جلوگیری کنید.
- در مورد نوزادان، شستشوی موضع و خشک کردن آن قبل از استفاده از آلفا ضروری است. تا آنجا که ممکن است شستشو را با صابونهای قالبی و آب ولرم انجام دهید و از مایع دستشویی یا شامپو استفاده نکنید.
- توجه داشته باشید که پماد آلفا ممکن است بر روی لباس رنگ باقی گذارد. ماساژ ملایم هنگام پانسمان و دادن زمان برای جذب پماد آلفا به پوست ، تاثیر رنگی را کمتر میکند.
- در خصوص بزرگسالان، چنانچه خارش موضع کنترل نشد باید از کرم رژودرم به عنوان ضد خارش استفاده نمود.پس از چند روز خارش موضع کنترل میشود و میتوان استفاده از آلفا را از سر گرفت. تا زمانی که موضع التیام پیدا کند مصرف پماد را ادامه دهید